Helaas moet je dan even geduld hebben. Voor het seizoen ’24 – ’25 is de inschrijving voor de audities gesloten. Wel kun je je vast inschrijven om op de hoogte te worden gehouden van de audities voor seizoen ’25-’26. Hierover krijg je eind juni 2025 via de mail informatie, als je het  inschrijfformulier hebt ingevuld.   

Binnen onze vereniging is er plek voor 50 talenten. Eenmaal toegelaten mag je tot je 18e blijven. We weten nu nog niet hoeveel nieuwe talenten we nodig zullen hebben, maar we nemen zeker weer nieuwe spelers aan.   
Vergeet niet om naar de voorstelling op 14 of 15 juni 2025 in de Deventer Schouwburg te komen om de sfeer te proeven. Welke spetterende gezinsmusical we gaan doen, blijft nog even geheim. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de musical en de kaartverkoop? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief  

Wat moet je weten over de audities en over lid zijn van onze stichting?!   

  • Tijdens de auditie laat je je talent zien. Volg voor auditie tips onze Instagram en Facebook pagina!  
  • De audities vinden plaats in juni of juli. 
  • Je krijgt een uitnodiging voor de auditie via de mail. In je uitnodiging lees je hoe je je kunt voorbereiden.   
  • De repetities zijn wekelijks op donderdagmiddag van 16.45 – 18.15 uur, gymzaal de Marke Zuid aan de Keurkampstraat. 
  • Naast repetities zijn er andere activiteiten, zoals extra dansrepetities, grote repetities, een benefietoptreden, Deventer Open Podium en een kamp.   
  • De contributie wordt elk jaar opnieuw vastgesteld. Ter indicatie: De contributie voor het seizoen ’24 – ’25 is € 415,- (incl. bijdrage kamp).