Eind juni of in juli gaan we weer op zoek naar nieuwe talenten. Wil je volgend seizoen met ons optreden in de Deventer Schouwburg? Schrijf je dan nu in voor de audities. 

Dat kun je doen door het inschrijfformulier via de aanmeldknop boven aan deze pagina in te vullen. Als je dat gedaan hebt, krijg je eind juni via de mail informatie over de auditie. 

Er is plek voor 50 talenten. Eenmaal toegelaten mag je tot je 18e blijven. We weten nu nog niet hoeveel nieuwe talenten we nodig zullen hebben, maar we nemen zeker weer nieuwe spelers aan.  
Vergeet niet om naar de voorstelling, Beauty and the Beast, op 15 of 16 juni 2024 in de Deventer Schouwburg te komen om de sfeer te proeven. En als je altijd op de hoogte wilt zijn van wat er binnen onze vereniging gebeurt, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. 

Wat moet je weten over de audities en over lid zijn van onze vereniging?!  

  • Tijdens de auditie laat je je talent zien. Volg voor auditie tips onze Instagram en Facebook pagina! 
  • De audities vinden plaats in juni of juli.
  • Je krijgt een uitnodiging voor de auditie via de mail. In je uitnodiging lees je hoe je je kunt voorbereiden.  
  • De repetities zijn wekelijks op donderdagmiddag van 16.45 – 18.15 uur, gymzaal de Marke Zuid aan de Keurkampstraat.
  • Naast repetities zijn er andere activiteiten, zoals extra dansrepetities, grote repetities, een benefietoptreden, Deventer Open Podium en een kamp.  
  • De contributie wordt elk jaar opnieuw vastgesteld. Ter indicatie: De contributie voor het seizoen ’23 – ’24 is € 370,-.